utorok 21. februára 2017

Rozhodujete sa nad mastichovými kapsulami? Prečítajte si naše odporúčania!

Na slovenskom trhu sa čoraz viac rozširuje povedomie o priaznivých účinkoch Chioskej mastichy pri problémoch so žalúdkom a trávením. Ľudia s obdobnými zdravotnými problémami volia radšej prírodnú terapeutickú metódu než agresívne antibiotiká, no často narážajú na problém, ktorý produkt z mastichy je vzhľadom na ich zdravotný stav ten najvhodnejší. Jednoduchou odpoveďou by bolo, že mastichové kapsuly, avšak aj tých sa vyskytuje na našom trhu viacero druhov. Líšia sa medzi sebou výrobcom, zložením, počtom kusov i cenou. My sme sa dali za úlohu porovnať jednotlivé druhy dostupných mastichových kapsúl a vyhodnotiť, ktoré z nich predstavujú najvhodnejšiu voľbu.

Pre viac informácií o Chioskej mastiche a mastichových kapsuliach odporúčame www.mastichovekapsuly.sk

Aké druhy mastichových kapsúl nájdem na Slovensku?


  • Masticha Active, 100 ks
  • Masticha Original, 100 ks
  • Mastichové kaspuly v gréckom balení, 90 ks
  • Mastichové kapsuly v papierovej krabičke, 40 ks

Podľa čoho mám vybrať mastichové kapsuly?

  1. Zdravotný stav
    Hlavným kritériom je zdravotný stav. Aké zdravotné ťažkosti vás trápia? Ide o niečo ľahšie ako napríklad občasné žalúdočné kŕče, či nesprávne trávenie; alebo skôr vážnejšia lekárom stanovená diagnóza ako napríklad infekcia helikobakterom pylori, príp. žalúdočné vredy? Od týchto otázok sa odvíja odpoveď, ako dlho by ste mali mastichové kapsuly užívať, a teda aký počet potrebujete. 
  2. Zloženie mastichových kapsúl
    Ďalším pomerne dôležitým kritériom je samotný obsah mastichových kapsúl. Mnoho ľudí sa nazdáva, že čistá masticha bez akýchkoľvek prímesí je najvhodnejšou voľbou. Opak je však pravdou (teda pokiaľ sa bavíme o dlhodobejšom užívaní mastichy, ktoré je však žiaduce pre ucelenosť terapie mastichovými kapsulami).
    Masticha Original
    Masticha Original

    Chioská masticha je silným antibakteriálnym prostriedkom, dokonca občas je považovaná za prírodné antibiotikum. To znamená, že žalúdok zbaví baktérií - a to nielen tých negatívnych (ako napr. helikobakter pylori). Dlhodobé užívanie čistej Chioskej mastichy teda môže zapríčiť hnačky, preto je vhodné mastichové kapsuly užívať spolu s nejakým druhom probiotík.
    Svetlou výnimkou sú v tomto bode kapsule Masticha Active, ktoré obsahujú probiotické kvasinky priamo v kapsuliach spolu s Chioskou mastichou. Vďaka tomu pôsobia aktívne proti žalúdočným baktériám a zároveň harmonizujú črevnú mikroflóru, teda nespôsobujú hnačky.
    Mastichové kapsuly obsahujúce čistú mastichu, pri ktorých je nutné brať aj probiotiká:
    - Masticha Original
    - Mastichové kapsuly v gréckom balení
    - Mastichové kapsuly v papierovej krabičke
  3. Certifikovaný obsah
    Ak vyberáte akýkoľvek prírodný produkt (nielen Chioskú mastichu), mali by ste sa riadiť overenosťou tohto prípravku.
    U mastichových kapsúl je spoľahlivým vodítkom známka PDO (Chránené označenie pôvodu).
    PDO
    Známka PDO
    To zaručuje, že masticha, ktorú kupujete skutočne pochádza z gréckeho ostrova Chios, a teda ide o originálnu Chioskú mastichu. Pri našich mastichových kapsuliach túto značku obsahujú Mastichové kapsuly v gréckych baleniach a celý produktový rad MastichaTerapia - ide o doposiaľ jediného certifikovaného distribútora Chioskej mastichy pre Slovenskú republiku. V prípade kapsúl z radu MastichaTerapia ide o produkty:
    Masticha Active a Masticha Original
  4. Cena
    Hoci ak sa jedná o naše zdravie, tak na cenu by sme pozerať nemali, doba je ťažká a peňazí nazvyš nie je. Cena mastichových kapsúl sa odvíja od viacerých faktorov: počet kapsúl, výrobca, certifikáty produktov. Za nás odporúčame vždy kupovať mastichové kapsuly iba z certifikovaných zdrojov, čo je akousi povinnou zárukou kvality produktu.
    Veľkí certifikovaní predajcovia nemajú problém ponúkať svoje produkty aj v rôznych akciových cenách, či výhodných balíkoch. Také nájdete napríklad tu:
    Certifikované cenovo výhodné balíky mastichových kapsúl
Masticha Active
Masticha Active

Záver: Odporúčame Mastichu Active

Zhodnotením všetkých spomínaných kritérií nám ako najvhodnejšia voľba prídu jednoznačne mastichové kapsuly - Masticha Active.

Získať Mastichu Active


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára